3×3 de Nadal

3×3 de Nadal

Ja tenim aquí l’esperat 3×3 de Nadal! El proper 30 de desembre es disputarà al pavelló Poliesportiu de Balaguer el 3×3 de Nadal organitzat pel nostre club. L’horari d’inici serà provisionalment a les 16:00 i finalitzarà aproximadament a les 21:00. El torneig tindrà 3 categories: femenina, masculina i mini mixte. Hi haurà un premi al guanyador de cada categoria, serà un premi en metàl•lic per la masculina i femenina que s’establirà en funció del nombre d’equips participants,  i una sorpresa per la dels minis. A més a més, inclourà un concurs de triples com és habitual.

Us podeu inscriure en el formulari que hi ha a continuació, però només serà validat amb l’ingrés de 20€ al BANC SABADELL: ES96 0081 0106 64 0001226726, afegint al concepte el nom de l’equip. Us confirmarem la vostra inscripció per correu electrònic un cop haguem rebut l’ingrés.

Hi haurà, com és habitual, servei de bar i vestuaris. La resta d’informació que pugueu necessitar està adjuntada a la normativa del torneig. A més, estarem actualitzant continuament mitjançant les nostres xarxes socials. Cada equip haurà de portar dos equips de joc amb colors diferents. Tots els equips han d’estar composats d’un mínim de 3 i un màxim de 5 jugadors. Us hi esperem!

Normativa

     

     

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    sixteen − fifteen =