3×3 de Nadal – 2 Gener 2016

3×3 de Nadal – 2 Gener 2016

El proper 2 de Gener de 2016 es celebrarà a Balaguer el 7é torneig de bàsquet 3×3, que estarà dividit en dos categories: Sènior Masculí i Sènior Femení. A més a més, es disputarà el un campionat 1×1, patrocinat per Miranda Gym, on hi podrà participar un jugador de cada equip i també es dividirà en categoria masculina i femenina.

El preu d’inscripció serà de 25€ per equip.

L’organització informarà de l’import dels premis la mateixa setmana del torneig, ja que es decidirà en funció dels equips inscrits. En l’1×1, el guanyador de cada categoria s’emportarà un obsequi i la inscripció durant 6 mesos al gimnàs Miranda Gym, valorat en 199€.

La data límit per inscriure’s és el dimarts dia 31 de Desembre de 2015. Per fer les inscripcions cal enviar un mail a info@cbbalaguer.com especificant nom de l’equip i nom dels jugadors. El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària al número de compte següent especificant el nom de l’equip.

 

 

BANC SABADELL
0081-0106-64-0001226726

 

La inscripció quedarà formalitzada un cop haguem rebut el mail i s’hagi efectuat el pagament.

 

El torneig començarà a les 15:30h de la tarda al Polisportiu Municipal de Balaguer. Més endavant es publicaran els horaris definitius. Hi haurà el servei de vestidors i dutxes pels participants.

 

Recordem que cada equip haurà de portar dos equipatges amb colors diferents. Tota la resta d’informació la podeu trobar a la Normativa oficial del torneig.

 

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + seven =