Reunió informativa final de temporada

El passat 8 de juliol es va dur a terme la reunió informativa de final de temporada. A continuació passem a resumir els aspectes tractats pel que no hi van poder assistir:

 

Estat de comptes

Ingressos/Despeses/Balanç final temporada “normal”: 91.060€ / 86.000€ / +5.060€

Ingressos/Despeses/Balanç final temporada 20/21: 65.310€ / 70.500€ / -5.190€

Ingressos/Despeses/Balanç final previstos temporada 21/22: 78.000€ / 88.500€ / -10.500€

  Quota 20/21 Descompte  inscripció 21/22
SÈNIOR, JÚNIOR, CADET, INFANTIL

 

350,00 € 70,00 €
MINI

 

250,00 € 50,00 €
PREMINI, ESCOLA I BABIES 130,00 € 26,00 €


Equipació temporada 21/22

La temporada que ve estrenarem pantalons grocs per la 2a equipació. Per ara només per júniors i sèniors, la resta de categories ho faran a la temporada 22/23.

Podeu consultar i demanar tota la roba del club AQUÍ, introduint la contrasenya: CBB/basquet10

Valoració de la temporada 20/21

La present temporada 2020/2021, com tots sabeu ha sigut molt diferent en molts sentits. En primer lloc, des de la coordinació esportiva del club, que va haver-hi un gran canvi l’estiu passat, però amb molts feina hem intentat seguir la tasca realitzada fins aleshores.

Seguim tenint una base de més de 20 equips que competint a nivell territorial estan tenint els resultats esperats. Tot i que alguns dels grups creats per la federació, a causa de la situació Covid no s’ha respectat la diferència de grups de nivell, fet que ens ha perjudicat, però els equips han anat avançant poc a poc.

El CB Balaguer té, a banda d’un caràcter esportiu, un caràcter social, i s’intenta des de l’organització dels equips que els jugadors/es es desenvolupin en un ambient que millor s’adapti a les seves necessitats. Som conscients que hi ha hagut alguna situació durant la temporada que s’hagués pogut gestionar millor i estem obertes sempre a noves propostes i crítiques constructives per seguir avançant.

Un punt a destacar és que en tota la temporada només hem tingut tres equips confinats i hem respectat al màxim possible no barrejar jugadors/es per evitar possibles contactes, fet que ha perjudicat algun equip que s’havia quedat curt de rotació. Això ho veiem com una cosa puntual d’aquesta temporada i no preveiem, en cap moment, que es pugui tornar a repetir.

Pel que fa als resultats sèniors enguany no han sigut segurament els que es preveien a principi de temporada, excepte el sènior B femení que han acabat líders de grup. Tot i que s’ha donat la cara en totes les categories jugades, la poca rotació o diferents situacions donades ha provocat que no arribéssim a final de temporada com ens hagués agradat. Puntualitzar que el SFA jugava per primera vegada a la història del club a Copa Catalunya i estem treballant ja per tal que la temporada 2021/2022 les condicions de competicions siguin més favorables.

Canvis a la direcció esportiva

L’Aida Bondia deixa el càrrec de coordinadora que tenia fins ara i en el seu lloc hi haurà la Cris, actual jugadora del primer equip i entrenadora del club. Compartirà les funcions de coordinació esportiva juntament amb la Clara.

Renovació de càrrecs de la junta directiva

El president del club, el Toni Salud, va anunciar que deixa el càrrec de president després de 14 anys al capdavant. Es convida a familiars i membres del club a donar un cop de mà a l’actual junta en diferents àrees. La resta de membres de la junta directica debatran durant l’estiu qui es farà càrrec de la presidència de cara a la temporada que ve.