II BCAMP CBB

II BCAMP CBB

Full d’inscripció

 

Benvolguts/des pares i mares i jugadors i jugadores,

des del Club Bàsquet Balaguer i per tancar la temporada, organitzem un any mes el campus de bàsquet diürn BCAMP CBB. En aquest campus els nens conviuran entre ells fomentant els valors de l’amistat i la companyonia, a més d’aprendre bàsquet de la mà d’entrenadors referents en àmbit català. El campus està obert a tots els jugadors de les categories de premini a júnior, també estan convidats jugadors que no formen part del club.

El BCAMP CBB es celebrarà els dies 25-26-27-28-29 de juny al Pavelló Inpacsa, de 9:00 a 18:00. Serà un campus de dia i el dinar formarà part del campus.

La rebuda dels jugadors serà a partir de les 9:00 al mateix pavelló i s’iniciarà l’entrenament de matí, que durarà fins aproximadament les 12:00 amb nombroses pauses per hidratar-nos i una pausa llarga per recuperar forces i encarar la segona part d’entrenaments del matí. Després d’aquest matí tan intens ens anirem a refrescar a la piscina municipal i tot seguit s’anirà a dinar a l’Escola Vedruna Balaguer. Després de dinar es deixarà un temps prudencial per descansar i a les 16:00 hi tornarem amb força amb una sessió més de bàsquet fins a les 18:00 que es donarà per finalitzada la jornada. Evidentment, el pavelló disposa de vestidors i dutxes per tots els participants.

Tindrem la sort de comptar amb un entrenador que ha estat premiat com a millor entrenador de cistella petita, formant part del millor planter europeu, Hector Sànchez  entrenador del Mini A del Club Joventut de Badalona. A més a més, aquest any tornem a comptar amb la jugadora professional del Cadí La Seu i Selecció Espanyola, Marta Montoliu, que també és entrenadora de formació.

El preu del BCAMP CBB són 140€, si bé hi ha descomptes especials:

  • Jugadors del CB Balaguer: el preu serà de 120 €
  • Jugadors externs amb un cupó de descompte: el preu serà de 130€
  • Sorteig Instagram: GRATIS! (estigueu atents a les xarxes)

Pel que fa al pagament s’haurà de realitzar juntament amb el full d’inscripció fins el dia 20 de juny o fins que s’acabin les places, que per motius d’aforament són limitades:

Mitjançant transferència bancària al compte del Club Bàsquet Balaguer especificant nom i cognoms, enviant el comprovant a tresoreria@cbbalaguer.cat, juntament amb el full d’inscripció i de drets d’imatge signat i escanejat. El full d’inscripció i drets d’imatge s’haurà d’enviar a coordinador@cbbalaguer.cat o també es podrà entregar a qualsevol dels entrenadors del club o deixar-lo a la bústia de les oficines del club.

BANC SABADELL – ES96 0081 0106 64 0001226726

 

Per més informació no dubteu amb contactar amb el club mitjançant el següent formulari: