Espai Fisio CB Bellpuig Taronja – Natural Optics CB Balaguer

ESPAI FISIO CB BELLPUIG TARONJA 85-35 NATURAL OPTICS CB BALAGUER

Arribem a un partit amb moltes baixes imprevistes on, com sempre, cal agrair als jugadors més petits que sempre estan disposats a pujar a ajudar-nos. Ha estat un partit marcat pels contraatacs de l’equip local, per la seva rapidesa i pel seu bon joc en equip.

Ser pocs jugadors sempre ens perjudica perquè implica jugar més i descansar menys. No hi estem acostumats i això ens ha anat en contra. Comencem el partit amb un bon parcial, 3-8, i no és fins al setè quart que ens tornem a connectar al partit. Els desajustos defensius, la poca concentració en alguns parcials i el poc moviment de pilota en atac no ens permeten competir tot el partit.

Cal treballar molt més i comprometre’ns amb l’equip, confiant els uns amb els altres, per donar una millor versió de nosaltres de cara a la tornada a casa.