Caprabosport

Caprabo és desde fa anys un dels nostres principals patrocinadors, gràcies al seu programa Caprabosport. Aquest supermercat retornarà un 4% del total de les compres que els membres del club realitzin.

Caprabo

QUI? Tots els jugadors, entrenadors i membres del club i fins a 2 familiars seus.

ON? A qualsevol Caprabo o a capraboacasa.com

COM? Molt fàcil, simplement has de donar la teva autorització a participar en la campanya donant el teu número de client. Si no ho ets encara et faran la targeta al moment en el mateix supermercat.

Així doncs si et vols adherir a la campanya només cal que demanis un dels fulls que tenen els pares/mares delegats de cad equip i membres de la junta a la seva disposició, o si ho prefereixes la pots descàrregar directament i ens la fas arribar a través de correu electrònic o la deixes a la bústia de l’oficina.

Durant l’any us fem sabedors mitjançant les xarxes socials de les diferents promocions de Caprabo, així com també de les coses que hem aconseguit gràcies a aquesta iniciativa. Quan més serem participant a la campanya més èxit tindrà, així que expliqueu, difoneu i sobre tot, aneu a comprar a Caprabo!

 

Caprabosport