J2: BONET CARS C. B. BALAGUER – B. C. ALMENAR

BONET CARS C. B. BALAGUER 64 – B. C. ALMENAR 50

Primera victòria del cadet femení del C. B. Balaguer en el segon partit de la segona fase del campionat territorial, aquesta vegada dissabte al matí al poliesportiu municipal contra el B. C. Almenar.

Les nostres cadets van sortir molt concentrades i amb ganes de millorar la imatge donada la setmana anterior al camp del Binefar. Des de l’inici, la defensa pressionant tota la pista i l’actitud i decisió cap a cistella ens van permetre superar, sempre amb certes dificultats, la defensa zonal proposada per l’equip visitant durant tot el matx. La gran quantitat de pilotes robades ens donaven la possibilitat de córrer al contraatac i anotar cistelles fàcils, anant al descans amb un resultat a favor de 37 – 21.

A la segona meitat, l’Almenar va aconseguir entrar al partit i l’equip local pagava el gran nombre de faltes xiulades i el colpase en atac provocat per la precipitació i errades en el tir. Malgrat aquests minuts d’incertesa, vam mantenir el cap fred i vam saber mantenir les diferències fins al final del partit, deixant un resultat favorable a l’electrònic, 64 – 50.

Cal felicitar a totes les jugadores per l’actitud mostrada, ja que fou un partit difícil de jugar degut a la zona persistent de l’equip visitant. A seguir treballar per anar a Bell-lloc la setmana vinent.