J7: Sedis Mavisa – Bonet Cars CB Balaguer

SEDIS MAVISA 76 – BONET CARS C. B. BALAGUER 14

Clara i merescuda derrota del cadet femení al campionat territorial, el passat diumenge al vespre a la Seu d’Urgell, contra un equip molt superior en tots els aspectes del joc.

Partit sense massa història el que van disputar les nostres cadets, a la pista d’un líder de la categoria que ens va passar per sobre des de l’inici fins al final.

Les jugadores de La Noguera van anar a jugar a la Seu pensant en el resultat del partit d’anada, on s’havia aconseguit competir durant 20 minuts però finalment s’havia perdut per una diferència de 42 punts. Això va fer que sortíssim al camp sense cap tipus d’actitud i amb el cap baix, permetent que l’equip local anotés amb gran facilitat davant una defensa gens intensa i desganada. Per contra, el Sedis va donar una lliçó de solidesa defensiva, acompanyada de la baixa agressivitat a cistella de les visitants que ens va fer arribar al descansa amb només 6 punts, (45 – 6).

La dinàmica no va canviar en els següents períodes, el domini era clar i en cap moment es va entrar a competir, motiu pel qual la diferència a l’electrònica va acabar sent de 52 punts (76 – 14).