J6: CB Balàfia – CB Balaguer 98

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB BALAFIA 42  – CB BALAGUER 98 A 77

La setmana passada blanc, aquesta negre, tot i la clara victòria.

Tot i guanyar els quatre quarts de forma clara i contundent, avui no hem estat ni molt menys tant encertats com el partit anterior, amb una defensa molt tova i fallant el que no es pot fallar en atac. Al final hem assolit un altra victòria que ens apropa cada dia mes als llocs de dalt de la classificació.

No ens sortia res, contagiats totalment del joc de l’equip contrari, fallant coses inversemblants, jugades i contraatacs que es quedaven sense el premi final de la cistella, amb tot, la diferencia al marcador final de + 35, favorable als nois del Balaguer, ha fet justícia al joc practicat avui per ambdós conjunts damunt el rectangle de joc.

Partit igualat fins al minut 5 del primer període, que amb un parcial de 0-12 hem agafat una avantatge que tot i no estar encertats ens ha permès jugar mes tranquils. El marcador a favor i un coixí considerable de punts ha fet que la manca de punteria no fos un problema. El parcial del primer període ha estat de 09-22.

El segon període amb un parcial de 06-17 ha estat marcat pel degoteig de continues errades sota cistella i una defensa molt LIGHT.

Mitja part, parcial de 15-39, si no tot decidit al menys molt ben encarat, comentem d’introduir quelcom de coses practicades durant la setmana, es un partit que a priori dona per fer coses d’aquestes, sortim i anem ha intentar millorar en tot, sobre tot la defensa.

Tercer període parcial de 16-19, els 10 minuts mes fluixos de tot el partit, la poca concentració, el marcador  amb + 24 i una defensa inexistent, ha fet que no ens surtis res de les coses que teníem que practicar.

Quart període parcial de 11-19, tot i no sortir res o quasi res de lo practicat durant la setmana almenys ho hem intentat.