Restaurant Can Pere Camarasa CB Balaguer – BC Morabanc Andorra B

Restaurant Can Pere Camarasa CB Balaguer 91- 56 BC Morabanc Andorra B.

Partit on els balaguerins es jugaven la segona posició de la classificació i aquests van respondre de la millor manera possible per endur-se la victòria.
Primer quart on s’ha imposat la defensa de l’equip local li dóna un avantatge de 7puntsal conjunt balaguerí. El segon quart segueix amb la mateixa dinàmica, permeten així arribar al descans amb un marcador de 45 a 26.
En reprendre el joc, els balaguerins no surten concentrats en atac i això provoca que la pilota no circuli correctament i en molts moments el partit era una anada i tornada. En l’últim quart el conjunt balaguerí continua amb la bona defensa i ataca amb més orde i li permet endur-se la victòria amb un marcador final de 91-55.
Setena victòria de la temporada, on cal felicitar a l’equip Balaguerí pel seu treball ofensiu i defensiu.