J12(2F): SEDIS HIDRO LLEIDA – CB BALAGUER

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Senzillament actitud i agressivitat.

Tot i ser el partit a La Seu, avui els hem sorprès nosaltres, com ja sabeu, el mes normal es arribar a La Seu començar el partit i tenir el marcador 10 o 15 punts per sota, això tant sols d’inici, ja que costa molt de posar-se les piles desprès del viatge. Per tant moltes felicitats als jugadors del CADET BALAGUER, tot i que una flor no fa estiu. Cal continuar treballant.

Victoria clara on tots els jugadors han aportat punts i treball.

El partit ha començat amb un parcial espectacular (crec que fins i tot nosaltres ens hem quedat corpresos) de 05-26, el partit a casa ens va costar molt de tirar-lo endavant.

El primer quart amb el parcial ja esmentat, ha estat extraordinari, tot lo practicat durant la setmana ha sortit a la perfecció, no es pot demanar res mes, els nois de La Seu no podien fer res per contrarestar les nostres alternatives defensives i atacants.

Segon període, parcial de 11-18, mes o menys igual que l’anterior.

Mitja part, parcial de 16-44, molta feina feta, contents, quatre comentaris individuals i tornem a pista, es palpava la concentració.

Tercer període, parcial de 12-20, el marcador continuava creixent, be molt be.

Quart període, parcial de 15-17, aquest ha estat el mes fluix, no calia furgar en la ferida.

Com heu pogut comprovar avui estic content, no n’hi ha per menys, el viatget ha valgut la pena, reitero de nou les felicitats als nois del cadet masculí

El cap de setmana que ve contra les Borges, el partit a casa seva el vam guanyar còmodament, cosa que no vol dir que aquest cap de setmana sigui igual, el partit dissabte a les 11 del mati, això s’acaba i cal aprofitar-ho.