J10 (2F): CB Balaguer – CB BALAFIA

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1106327647

C.B. Balaguer 60 – C.B. Balafia AVV 32

El C.B. Balaguer aconsegueix la 3ra victòria de la Interterritorial A2 a casa contra el C.B. Balafia AVV per 60-32. El principi del partit va estar molt igualat entre els dos equips lleidatans, per part de les locals la falta de concentració va fer que perdessin moltes pilotes i fallessin molt sota cistella i per part de les visitants van sortir molt fortes agafant molts rebots i amb encert de cara a cistella. El segon quart va ser molt diferent ja que les balaguerines van imposar la seva defensa i gràcies això van poder sortir al contraatac aconseguint cistelles fàcils fins arribar a un parcial de 23-10 a favor, aquest parcial portava a les locals amb 15 punts d’avantatge en el marcador al descans del partit. A la represa les de Leyva van sortir molt despistades amb molts errors tant en atac com en defensa i això va fer que les visitants s’acostessin al marcador però al últim quart del partit les balaguerines van tornar a imposar la seva defensa forçant molts errors a l’equip visitant i aconseguint un parcial de 18-6 per acabar el partit amb un 60-32.

Cal destacar el gran encert de les locals, ja que 3 jugadores passen dels 10 punts Velasco, N. (14), Borras, S. (13) i Torres, A. (12) i dos més es queden a les portes Bonet, M. (8) i  Salud, AR. (7).