J9 (2F): Penya Fragatina – CB Balaguer

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

Important victòria del Júnior Territorial del CB Balaguer. Visitàvem la pista del tercer classificat, la penya fragatina, on tots dos equips ens disputàvem 2 valuosos punts a la classificació.

Primer quart molt igualat, amb moltes imprecisions ofensives per part dels dos conjunts. Molt respecte i defenses dominant els atacs(10-13).

Al segon quart l’equip va sortir molt concentrat a la pista i vàrem disputar 10 minuts força bons amb el contraatac com a principal arma ofensiva. Arribem al descans amb un clar 17 a 29 que encarrila el partit.

A la represa el Fraga surt molt concentrat i ajusta el marcador però novament uns bons minuts dels balaguerins ens donen una avantatge de 20 punts a la meitat del darrer període.

Finalment minuts per tots els jugadors i victòria important.

La setmana vinent ens visita el CEP Vallgofona. Bon derbi que es presenta igualat.