J16: CB Cervera MobelLinea 69-43 Segrevest CB Balaguer

CB Cervera MobelLinea 69-43 Segrevest CB Balaguer

Derrota contra el Cervera on l’excel·lent inici no és suficient per parar a un molt bon rival.

El partit començava amb una sortida molt bona dels de La Noguera, una defensa asfixiant que deixava al Cervera amb molt pocs punts (11). La bona defensa i les bones decisions en atac ens feien acabar el quart per davant en el marcador (11-18).

Ara bé, la bona feina que havíem fet a l’inici no tindria continuïtat en el segon període on els contraatacs i les segones oportunitats avantatjaven al rival arribant al descans amb un 32-24.

L’inici del partit després de la pausa va ser calcat al 2n quart, gran encert ofensiu del Cervera i no tan durs a nivell defensiu, permetent tirs còmodes i segones oportunitats.

Durant l’últim període, seguíem en la mateixa línia sense poder apropar-nos en el marcador, el CB Balaguer però va lluitar fins a l’últim segon del partit demostrant la seva actitud i entrega. Finalment l’enfrontament acabaria amb un 69-43 favorable als de la Segarra.

Seguim millorant partit a partit, ens falta més constància i creure’ns que podem lluitar durant els 40 minuts de partit. Setmana d’entrenaments on l’esforç i el treball marcaran el ritme del partit de dissabte contra el Bellpuig.