J19: Bonet Cars CB Balaguer – CB Bellpuig

Bonet Cars CB Balaguer 71 – 39 CB Bellpuig

Partit aplaçat del cap de setmana passat que es disputava el divendres a les 19 al Poliesportiu. Tot i ser conscients de la importància del partit, l’inici va ser fred per part de les balaguerines. El Bellpuig va estar aguantant amb igualtat el marcador fins el minut 7, quan un parcial de 7-0 faria que les locals prenguessin la primera distància al marcador. Al final del primer període, 16-8. Un cop començat el segon període, les locals van seguir prement l’accelerador, assolint distàncies de fins a 16 punts abans del descans, tot i així, uns breus minuts de relaxació i desconnexió van permetre al Bellpuig marxar al descans a 12 punts, 32-20.

En la segona part, el Balaguer va trencar el partit definitivament, amb una defensa que seguia sent molt agressiva i un Bellpuig que acusava el cansament les locals no van parar de treballar, llevat de pocs minuts, fins al minut 40, aconseguint un 71-39 final.

A destacar la consistència de l’equip, que mica en mica va creixent i cada vegada estem més a prop d’arribar a l’objectiu, donar el màxim durant 40 minuts que dura el partit. Meritable també el debut a la categoria de l’Alba, que ha superat amb nota els primers minuts a júnior, tot i ser només infantil. Enhorabona!