J12: CB Balaguer B – CB Tremp B

CB Balaguer B 65- CB Tremp B 55

Partit corresponent a la dotzena jornada i haviem de superar la derrota com fos de la setmana passada. No es un rival fàcil el tremp sobretot quant be a balaguer i sabiem que suaríem la victòria, i així va ser després d’una primera part igualada on els visitants van marxar al vestidor amb una diferencia d’un punt gràcies sobretot a que les coses no ens sortien be i no vam defensar com calia. haviem de treure una segona marxa al partit, un petit parcial de 6-0 al començar el tercer quart semblava que trencaria el ritme del tremp peró no vam saber arrodonir-lo ivam deixar que ens tornessin a agafar, no va ser fins al quart quart on un parcial, de 14-4 si que va trencar definitivament el partit. Victoria al cap i a la fi que ens assegura una plaça per jugar els quarts de la copa federació. FELICITATS NOIS!!!!!!!!