52es 24h de bàsquet

Ja tenim aquí la 52a edició de les 24 hores del Club Bàsquet Balaguer. Després de dos anys sense poder-les realitzar, des del club volem celebrar-ho de la millor manera possible amb tots vosaltres!!!

La categoria sènior i júnior es divideix en dos dies, començarà el divendres 10 de juny a les 18:30h, s’allargarà fins les  03:00h/04:00h de la matinada i es reprendrà el joc el dissabte 11 de juny a les 15:00h fins les 19:00h al pavelló 1r d’Octubre o Pavelló polivalent d’Inpacsa.

Els premis en la categoria sènior i júnior van en funció dels equips inscrits, és a dir, com més participació més gran serà el premi. 

El torneig escolar es jugarà el dissabte 11 de juny al matí, i s’allargarà fins al migdia. 

Per dur a terme la inscripció simplement heu de respondre el formulari adjunt i realitzar el pagament corresponent.  La data límit per apuntar-se serà el dilluns 6 de juny, doncs hem d’elaborar els horaris en funció dels equips i fer-los arribar a tots els centres. 

Durant els dos dies que duren les 24 hores hi haurà servei de bar.

Per qualsevol dubte o aclariments, ens podeu contactar al correu electrònic: info@cbbalaguer.cat o al mòbil del club (623032640).

Gràcies un cop més per la vostra col·laboració.

 

NORMATIVA

INSCRIPCIÓ

ENLLAÇ DE PAGAMENT