45a edició de les 24 hores de bàsquet a Balaguer.

45a edició de les 24 hores de bàsquet a Balaguer.

13/08/2012 Sin categoría 0
529625 10150894489942000 1273525196 n

Presentació

529625 10150894489942000 1273525196 nEl Club Bàsquet Balaguer celebrarà la 45a edició de les 24 hores de bàsquet que tindran lloc durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny de 2013. Durant el dissabte es començaran les activitats de competició de les categories de formació i serà cap a la tarda/vespre quan comenci la competició sènior. El diumenge al matí està previst que es juguin les fases finals. Els partits es jugaran ininterrompudament al Pavelló Poliesportiu Municipal de Balaguer (C/ Urgell, 100).
L’horari dels partits es facilitarà abans als equips i clubs inscrits i l’organització es reserva també el divendres 14 de juny a la tarda per programar activitats paral·leles o possibles fases prèvies, en cas que hi hagi un excedent d’equips inscrits.
Aquesta competició referent del bàsquet lleidatà i cita ineludible en el calendari dels finals de temporada està oberta a totes les edats, tant en femení com en masculí.

Organització

●    L’organització anirà a càrrec de l’Ajuntament de Balaguer i el Club Bàsquet Balaguer.
●    Hi poden participar tots els equips que vulguin, ja siguin federats o no i sense cap exclusió per sexe o edat.
●    Tots els arbitratges de la fase final aniran a càrrec d’àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol.
●    Tots els equips jugaran un mínim de 2 partits.
●    Els partits es jugaran amb el Reglament FIBA a excepció d’alguna norma concreta ( veure apartat de “normes de competició “ ).
●    Tots els participants han de respectar les normes pròpies de les instal·lacions.
●    En les categories de formació, cada escola participant ha de portar els seus jugadors degudament assegurats contra qualsevol tipus d’accident, robatori o d’altre contratemps.
●    L’organització no es fa responsable dels possibles danys, lesions, robatoris, etc. que es puguin ocasionar tant dins com a fora del recinte esportiu.

Normes ( per a totes les categories )

●    Tots els equips tenen d’anar degudament equipats per la pràctica del bàsquet, amb el número ben visible. Es recomana portar dos equipatges de colors ben diferenciats.
●    L’accés al terreny de joc queda limitat als jugadors/res i entrenadors/res inscrits en els tríptics.
●    Tots els participants han de respectar les normes pròpies de les instal·lacions. Si aquestes normes no són complertes, l’organització es reserva el dret a excloure’ls del torneig.
●    Cada equip participant ha de portar els seus jugadors degudament assegurats contra qualsevol tipus d’accident, robatori o d’altre contratemps.
●    L’organització no es fa responsable dels possibles danys, lesions, robatoris, etc. que es puguin sofrir tant dins com a fora del recinte esportiu.
●    Cap equip pot fer jugar jugadors que no hagin estat inscrits, en cas contrari perdrà el partit. De la mateixa manera, cap jugador pot estar inscrit en dos equips diferents.
●    Cap equip podrà començar els partit sense presentar el tríptic amb els jugadors degudament segellat pel C.B. Balaguer i el DNI de cada jugador.

Normes de competició ( per a categoria sènior )

●    Els partits es dividiran amb dues parts de 20 minuts a temps corregut. Es pararà únicament els temps en  l’últim minut de cada part.
●    A partir de la 5ena falta, es llençaran tirs lliures.
●    Cada equip disposarà d’1 temps mort per part.
●    En cas de lluita, s’aplicarà l’antiga regla del salt entre dos.
●    En cas d’empat, es tiraran tres tirs lliures per equip, tots tres llençats per diferents jugadors, si persisteix l’empat, serà a “mort súbita”.
●    Per la resta de casos, s’aplicarà el Reglament Oficial FIBA.
●    Els equips hauran d’estar preparats per jugar, com a mínim 15 minuts abans de l’hora de calendari, i només disposaran de tres minuts per realitzar l’escalfament, per poder complir els horaris.
●    L’organització es reserva el dret de retirar de competició a qualsevol equip i/o jugador que no compleixi per conducta antiesportiva.
●    La exclusió, per part de la organització, de qualsevol equip, comportarà la pèrdua de l’import de la inscripció, i atorgar com a partit guanyat pel resultat de 20-0, als rivals de dit equip. També podrà comportar, la prohibició de participar en les properes 24 hores. L’expulsió de qualsevol jugador, comportarà la prohibició de jugar, en qualsevol altre partit de la present edició.
●    L’organització de la 45a edició de les 24 hores de bàsquet, es reserva el dret de modificar, o d’incorporar, qualsevol directriu, pel bé de la competició, o per solventar qualsevol situació atípica no prevista en aquest reglament.

Informació pràctica

Tots els partits tindran lloc al Pavelló poliesportiu municipal, al C/ Urgell, 100 de Balaguer

24horesmaps

 

Tot i els seus 30 anys de funcionament, la instal·lació es troba en perfecte estat i més, després que a finals dels 2003 s’inaugurés la nova línia de vestidors. Es troba annex a dos altres instal·lacions esportives; per la grada sud s’hi recolza la piscina coberta i per la vessant oest coincideix amb el camp de futbol.

poliesportiu

Per aquest campionat es combinarà la pista central amb les dues laterals per tal de fer el major nombre de partits possibles.

Telèfon de contacte

Per qualsevol tipus de dubte, podeu trucar a les oficines del club (973450425) o al coordinador del club (687484448)

    

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *