Sisvial CB Balaguer A – CE Sferic Omnifect

SISVIAL CB BALAGUER A  “60”

C.E. SFERIC OMNIFECT “53”

Victòria d’un Balaguer per seguir apropant-se a l’objectiu de la permanència a 2a catalana.

Aquest passat dissabte 23 de novembre el Balaguer rebia la visita del club esportiu Sfèric de Terrassa, un equip de mitja taula amb un victòria menys que els balaguerins.

El Balaguer es va posar per davant del marcador tan sols començar el partit, i seguiria sent així fins al final del matx. Tot i això, el partit va ser igualat, i en cap moment els Balaguerins aconseguien distanciar-se en el marcador, 17-12 a la fi del 1r quart i 27 – 20 a la mitja part.

A la represa, es va poder veure la mateixa tònica, un Balaguer que portava el ritme del partit, però una bona defensa dels visitants propiciava que els balaguerins no despleguessin el seu potencial en atac.

Al principi de l’últim quart, el desencert de cara a cistella, i uns ràpids contraatacs dels terrassencs, propiciaven que aquests s’apropessin al marcador 45-42, i tinguessin opcions finals de victòria. Però a partir d’aquí, el Sisvial es va posar mans a la feina, i amb una bona defensa i uns atacs amb més circulació de pilota aconseguien posar la suficient distància al marcador perquè la victòria és quedés a casa, la 5a de la temporada.

La pròxima jornada  el Balaguer jugarà a la pista del CB. Santpedor 4rt classificat.