Sisvial CB Balaguer A – Bodegas Sommos Peña Fragatina A

SISVIAL CB BALAGUER A  “46”

BODEGAS SOMMOS PEÑA FRAGATINA A “53”

El Balaguer planta cara a un Fraga, 4rt classificat a la classificació,  però no pot donar la sorpresa degut a la falta d’encert i la gran pèrdua de pilotes.

El partit va començar amb una gran intensitat defensiva per part dels dos equips, on predominaven les defenses als atacs.

Poc a poc els visitants van anar agafant avantatge al marcador, però no el suficient perquè els balaguerins es despengessin. 9-13 a la fi del 1r quart i 17-27 a la mitja part.

Tot i la bona defensa dels locals, la intensitat defensiva d’aquests i la lluita, els errors en atac condemnaven al Sisvial, i feia que el Fraga eixamplés la seva diferència al marcador, arribant a una màxima diferència de 16 punts, 21 a 37 al 3r quart.

Però el Balaguer va demostrar que té ganes de trencar aquesta dinàmica negativa en la que es troba i va ser capaç de

La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa contra el CB. Alpicat B 9è classificat.