Martisa CB Santpedor A – Sisvial CB Balaguer A

MARTISA CB. SANTPEDOR A “53”

SISVIAL CB BALAGUER A  “61”

Victòria de prestigi dels balaguerins a la pista d’un complicat Santpedor.

Aquest passat diumenge 1 de desembre, el Sisivial Balaguer aconseguia una nova victòria, ja en van 6 aquesta temporada, a la pista d’un rival directe a la classificació.

Aquesta victòria no va ser gens fàcil, si no al contrari. Tot i que els balaguerins van començar el partit molt inspirats, 8-15 a la fi del 1r quart, el Santpedor va posar les coses difícils amb una gran defensa i evitant que el Balaguer jugués amb comoditat com al primer quart; i recuperant l’avantatge al marcador 25-27 a la mitja part.

A la represa el partit va agafar una dinàmica negativa degut a decisions arbitrals que van propiciar que el joc s’enterbolís i el ritme del partit es va trencar pels balaguerins, i el 3r quart acabava amb empat a 43.

Tot i les contínues decisions arbitrals també durant el 4 quart, el Balaguer es va refer, i amb serenitat, lluita i coratge va aconseguir no perdre de vista l’objectiu de lluitar per la victòria, i a amb un parcial de a 10 a 18 aconseguia guanyar el partit.

La pròxima jornada  el Balaguer jugarà a casa contra el CB. Cerdanyola B 6è classificat.