J5: Penya Fragatina – CB Balaguer

InfantilMasculiCBBalaguer

InfantilMasculiCBBalaguerPeña Fragatina 45 – C.B.Balaguer 87

Victòria contundent dels Infantils malgrat la pèssima primera part.

Nefast inici de partit dels de la Noguera que van sortir relaxats creient-se superior al rival, qui els va donar una lliçó jugant amb molta intensitat i ganes. Inici de partit frenètic on els Balaguerins van encaixar massa punts tant per tirs mal defensats com per segones opcions.

En atac poc encert dels Infantils que tan sols van anotar 3 punts, el gran numero de faltes del Fraga qui va sortir molt més intens que nosaltres, frenava qualsevol intent d’atacar la cistella això sumat al gran nombre d’errades en el llançament 20  tirs lliure fallats en la primera part no permetien al balaguerins entrar en el partit.

Canvi total d’actitud en la segona part on els Balaguerins van respectar més al rival i van jugar al 100%, tot i que el criteri arbitral no permetia ficar massa mans van realitzar molt millors defenses encaixant la meitat de punts. La diferència va ser notòria en el camp i en el marcador on vam passar d’un 30-34 al 45-87 final.

Va ser un partit en el que tots els jugadors van disputar de molts minuts i van acabar amb bones sensacions. Esperem que hagin après la lliçó per als pròxims encontres. Felicitar als jugadors per la gran segona part i la victòria final.