J3: Gamma Farré CB Balaguer – Flor de Vimbodi CB Pardinyes Negre

Gamma Farré CB Balaguer 69 – Flor de Vimbodi CB Pardinyes Negre 54

3r partit de la 2a fase, primera victòria contra un equip que probablement estigui a la lluita final per entrar a la final a 4 i que va donar molta més guerra del que aparenta el resultat.

L’encontre va començar amb un Pardinyes molt fort, jugant a una intensitat molt alta. Això va provocar que els locals es carreguessin ràpid de faltes i que no trobessin la forma d’aturar-los, marxant de fins a 8 punts al final del 1r quart. L’inici del 2n no va ser massa diferent, als 2 minuts de joc, els nostres ja tenien la bandera de la 4a falta aixecada, i el ritme va continuar fins al 16-29 als 5 minuts de quart. A partir d’aquí hi va haver un punt d’inflexió, molts canvis defensius per part dels nostres que van provocar el desconcert en els rivals que no s’acabaven de trobar còmodes i perdien moltes pilotes, facilitant contraatacs i bons tirs que permetien ficar el 31-34 a la mitja part.

La 2a part ja va ser una altra història, amb un rival més cansat degut al fort inici de partit, i amb el júnior del Balaguer mostrant-se molt més dur que a l’inici. Els de Pardinyes només anotaven des de la línea de tir lliure, i veien com els locals marxaven en el marcador amb un bon joc d’equip. El principi de l’últim periode va ser del tot determinant, 3 triples de bon començament van permetre ficar el 59-40 en el marcador que els nostres van saber gestionar molt bé fins al final del partit.

La setmana que ve cal demostrar la continuitat del bon joc contra un altre rival dur, el CN Tàrrega.