J25: SALUD AUTOMOCIÓ BALAGUER A – A.E. BADALONES A

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

51 – 60

Crònica

El CBBalaguer rebia al segon classificat, amb la clara convicció d’endur-se la victòria.

En el primer quart, els nois de Badalona van sorprendre als locals, amb un gran encert desde fora, i amb rapidíssims contraatacs, i van aconseguir portar la iniciativa en aquest quart, amb un clar 11 a 23.

Però a la tornada, en el segon quart, els balaguerins es van posar a treballar de valent, i van aconseguir quasi igualar el partit, amb un 30 a 33 que els duia al descans amb totes les opcions obertes al dos equips.

En el tercer quart tot va seguir amb una gran igualtat en la pista i en el marcador, amb tot per decidir a l’últim quart.

En l’últim quart, la major banqueta, degut a les lesions que arrossega el conjunt de Balaguer, i al bon equip que tenien al davant, ja que no són segons a la lliga de casualitat, van fer que els nois de Badalona s’enduguessin el partit, però lluitant-lo fins a l’últim sospir del mateix.