J21: Masia Farré CB Balaguer B 49 – 59 CB Secà de Sant Pere

Masia Farré CB Balaguer B 49 – 59 CB Secà de Sant Pere

Gran partit dels nostres contra un rival molt difícil, tot i el bon resultat del partit d’anada. El 1r quart el vam aguantar molt bé, donant la cara i jugant de tu a tu en un intercanvi de cistelles. El 2n però va marcar el resultat del partit, on els visitants van prémer l’accelerador lo just per marxar en el resultat i tenir un favorable 20-32 a la mitja part. Pocs punts per part nostra per mirar de guanyar el partit.

Tot i així no ens vam rendir, vam proposar diferents defenses per ficar en problemes al Secà, i aconseguíem robar alguna pilota més que als primers 20 minuts, però no servien per remuntar. A l’últim quart vam tirar d’orgull més que de bàsquet per lluitar el partit i mirar de guanyar, així a falta de 2 minuts el resultat era de només 49-54, i semblava que estaríem en el partit fins l’últim segon. 5-0 de parcial en aquests 2 minuts ens van treure el somni de la victòria.

El proper partir és a La Seu d’Urgell contra un rival directe per la permanència.