J20: C.B.SANT GUIM – C.B.BALAGUER C

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150C.B.SANT GUIM 79 – C.B.BALAGUER C 74

Ultima jornada de lliga on ens jugavem quedar invictes de la temporada regular ja que el primer lloc feia jornades que el teniem assegurat. No va poder ser ja que nomes vam poder anar amb cinc jugadors de camp, i tot i aixi quasi conseguim el nostre proposit. En referent al partit la primera meitat va ser molt igualada i la diferencia va arribar al descans amb un +5 per als jugadors locals. Al tornar del descans ells van marxar fins a un +12 que semblava insalvable pero una reaccio brutal del Balaguer amb un parcial de 0-20 va donar el tomb al marcador ja en lùltim quart sense canvis els jugadors van arribar cansats i no vam poder aconseguir la vintena victoria en fi ara parada desetmana santa i al tornar ens espera lo bo amb els quarts de final contra viella . Felicitats a tot l’equip pel partit que vau fer.