J10: AE Badalones – Salud Automoció Balaguer A

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834Desplaçament molt complicat pels nois de Balaguer, ja que visitaven al líder imbatut.

Primer quart de màxima intensitat pels nois del Balaguer, els quals van aconseguir sorprendre al Badalonés, amb una molt bona defensa i ràpids contraatacs.

En el segon, tot i notar la falta de banqueta amb només 9 jugadors per culpa de diverses lesions, els nois de Balaguer, van saber aturar el joc ofensiu dels locals amb un gran encert desde la línia de 6’25, arribant a la mitja part amb una diferència de 8 punts, molt esperançadors per la represa.

El partit ja el van trencar en el minut 9 del tercer quart, quan un inspirat Morales dels locals, va aconseguir 8 punts consecutius, deixant així el resultat a la fi d’aquest en 58 a 39.

Fins a la fi del partit, els nois de Balaguer van intentar eixugar aquesta diferència, però el gran encert dels locals, i la manca de relleu per falta de banqueta, van acabar passant factura als nois visitants.

Tot i la derrota, gran partit al camp del líder imbatut.