Cudós Consultors CB Balaguer – CF Viladecans B

Cudós Consultors CB Balaguer 70-66 BF Viladecans B

Partit ofensiu el que es va a viure al 1r d’Octubre, on els atac es van imposar a les defenses en un partit que es va decidir en els instants finals del matx.

El Balaguer va començar mostrant la seva superioritat davant el BF Viladecans, mostrant un bon joc ofensiu però amb mancances defensives que feien que malgrat marxar en el marcador per 8 punts de diferència, el Viladecans es tornava a enganxar i s’arribaria al descans amb un ajustat 32-36.

A la represa es van viure els pitjors minuts balaguerins, una defensa impròpia de les grana permetien al Viladecans manar al marcador i fer-ho per 5 punts de diferència quan faltava 1 minut per finalitzar el tercer període.

En un millor últim període, les balaguerines van aconseguir arribar a un final ajustat, on van poder sumar dos bons atacs i dues bones defenses que van permetre la 13a victòria de la temporada i la permanència matemàtica que assegura al Balaguer per quarta temporada consecutiva a falta de sis jornades pel final. L’equip té encara algunes possibilitats d’aspirar a les places de promoció d’ascens, malgrat no dependre d’elles mateixes.

El proper desplaçament serà el proper dissabte 14 de març contra el SAMÀ, un rival de la part mitja de la classificació que acumula bons resultats les darreres jornades.