Club Bàsquet Pardinyes Negre – Restaurant Can Pere CB Balaguer

Club Bàsquet Pardinyes Negre 12-62 Restaurant Can Pere Camarasa CB Balaguer

El partit comença amb un Balaguer molt concentrat en defensa, la qual cosa li permet finalitzar el primer quart amb una diferència de 12 punts. En començar el segon quart l’equip local fica més intensitat en el seu joc i agafa despistat a l’equip balaguerí amb un parcial de 0-6. Després d’un temps mort el conjunt visitant torna a concentrar-se en defensa i s’arriba al descans amb un marcador de 12- 40.
En reprendre el tercer quart el conjunt balaguerí realitza un magnífic treball defensiu la qual cosa li permet que el conjunt local no anoti cap punt en tot el quart i s’arribi al final d’aquest amb el marcador tancat. A partir d’aquest moment els dos equips han continuat treballant diferents aspectes per encarar els seus pròxims partits.