CEB Sant Jordi – Sisvial CB Balaguer A

CEB. SANT JORDI  “63”

SISVIAL CB BALAGUER A  “67”

El Sisvial Balaguer aconsegueix una gran victòria a la pista del líder i trenca una ratxa negativa de 3 partits sense guanyar.

El Sisvial Balaguer visitava la pista del líder Sant Jordi que tan sols havia perdut un partit en tota la temporada i no coneixia la derrota a casa seva. I no ho feia en una situació còmoda ja que venia de perdre els últims 3 partits.

Però aquest equip va demostrar un cop més el seu caràcter i va sortir des del 1r minut convençut de les seves opcions de lluitar la victòria.

El primer quart va ser pels locals, 19-15, però un parcial de 2-10 a l’inici del segon quart feia que els Balaguerins es posessin per davant al marcador 23-29 gràcies a una bona circulació de la pilota en atac i l’encert des de la línia exterior.

Tot i així els locals aconseguien empatar el matx a 31 punts arribant a la mitja part, gràcies als seus ràpids contraatacs.

Però a la represa es veuria la millor versió dels balaguerins, on amb una defensa espectacular aconseguien un parcial de 0-13 al final del 3r quart i principi del 4rt que posava el marcador a 41-56 a falta de 8 minuts per acabar el matx.

Va ser llavors quan el Sant Jordi, esperonat per la seva afició poc a poc va aconseguir remuntar, i igualar el matx a 61 punts a falta d’un minut i poc per la fi del partit.

Però el Sisvial Balaguer va mantenir la calma i el cap fred, i amb una sèries de bones decisions tan en atac com en defensa aconesguia tancar el partit i una victòria de prestigi per acabar amb les males sensacions dels últims partits i situar-se en 5a posició de la lliga.

La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa contra el CB. Berga 3r classificat.