CB Solsona – Sisvial CB Balaguer A

1. SOLSONA “53”

SISVIAL CB BALAGUER A  “70”

El Sisvial Balaguer aconsegueix una ansiada i treballada victòria que l’apropa una mica més a l’objectiu de la permanència a Segona Catalana.

Els balaguerins necessitaven trencar una dinàmica negativa de resultats que ja durava vàries setmanes, i aquest cop van aconseguir derrotar al Solsona a la seva pista.

El partit va començar de cara pels balaguerins, 7-15 a la fi del 1r quart, i van arribar a una diferència de +14 al segon tot i que el Solsona va reduir distàncies abans d’arribar a la mitja part, 22-29.

Però a l’inici del 3r quart un gran parcial dels locals de 14-0, feia que es posessin 4 punts per sobre del marcador, 36-32, i que el Balaguer veiés com tot el treball de la 1a part se n’anés en orris.

Però el Balaguer va treure l’orgull i el caràcter, i gràcies a un altre parcial de 0-12, aquest cop dels balaguerins, tornava a deixar el partit a tal i com havia començat a la represa, 38-46.

A l’últim quart, un Balaguer molt seriós en defensa i pràctic en atac, va saber sentenciar el matx i no permetre als locals que tinguessin opcions de victòria, aconseguint una diferència màxima de 17 punts.

La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa contra el CB. Matadepera líder de la classificació.