BF Viladecans – Cudós Consultors CB Balaguer

BF Viladecans 46-76 Cudós Consultors CB Balaguer

Setena jornada de lliga on el Balaguer buscava retrobar-se amb les bones sensacions que li havien mancat els darrers partits. Les visitants es van proposar marcar el ritme del partit d’inici, i ja ben aviat s’escaparien en el marcador, 11-20 al final del primer període. En el segon la tònica va seguir igual, i les grana marxarien al descans amb còmode 23-40.

Lluny de rendir-se, el filial del BF Viladecans va plantejar una defensa activa i agressiva que va posar en problemes a les balaguerines, erràtiques i precipitades en ocasions, que veien com el Viladecans es posava a 8 punts al marcador. Però des d’aleshores, el Balaguer retrobaria el bon joc i recuperaria l’avantatja. En el darrer quart, les grana van fer gala de la seva millor versió i finalitzarien el matx amb un clar 46-76, una victòria important que ens deixa amb bones sensacions de cara el proper partit de lliga contra el SAMÀ, que tan sols ha caigut en dues ocasions. El partit serà el proper dissabte a les 18:30 al 1r d’Octubre.