Q2 Consultors CB Balaguer A – Joventut Les Corts B

Q2 CONSULTORS CB BALAGUER A 66 – 59 JOVENTUT LES CORTS B

SÈNIOR FEMENÍ A Q2 CONSULTORS CB BALAGUER A

Crònica

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer, que milita al Campionat de Catalunya de 1a categoria. Partit de màxima dificultat davant el líder indiscutible de la categoria i gran dominador del grup. Lesions, viatges, pocs entrenaments…tot feia pensar que l’equip arribava curt de preparació al partit més important de la temporada fins al moment…i les jugadores van respondre de manera brillant. Una primera part de joc espectacular ens portava a liderar el partit per un clar 39 a 21 al descans. L’equip resistia les envestides barcelonines durant el 3r període però les forces fallaven al darrer quart i Les Corts es col·locava a 3 punts a falta d’uns segons per acabar el partit. Unes bones lectures, l’encert en els tirs lliures i una excel·lent defensa ens portava a aconseguir la victòria i l’average davant un equip extraordinari i clar favorit per l’ascens.

I això no s’atura, el proper dissabte l’equip balaguerí rep al municipal a l’altre clar aspirant a l’ascens, el Grup Barna.