Perfumeria Dalmau CB Balaguer 45

Sedis Fustes Grau 43

Crònica

En aquesta jornada 5 de la 2a fase les Balaguerines s’afrontaven contra les de la seu, un equip amb un molt bon nivell.

Les locals vam sortir a pista adormides, sobretot en defensa, acabant el 1r quart amb un 6-11. Però ja en el 2n quart ens vam posar les piles, vam defensar millor el joc sense pilota que és el que ens estava fent mal i vam córrer en atac. Aquesta dinàmica va seguir fins a la mitja part, on el marcador era favorable a les del Balaguer per un 28-22. Malgrat aquest, sabíem que el partit no estava ni molt menys acabat i que calia seguir treballant, perquè el equip contra qui estàvem jugant sabíem que en cap moment baixaria els braços ni la seva intensitat. A la segona part, el cansament juntament amb els nervis ens van fer baixar la intensitat en defensa, vam acumular més despistes i en atac ens costava arribar fàcilment fins a la cistella, degut a la defensa de les visitants. Malgrat una 2a part més travada on van dominar i guanyar les de la Seu, el bon treball de la primera part ens va permetre emportar-nos una gran victòria amb un final molt ajustat.

Bon treball de les infantils del Balaguer.