Perfumeria Dalmau CB Balaguer – CB Calaf

Perfumeria Dalmau CB Balaguer 43

CB Calaf 47

Crònica

Últim partit de la 1a fase. Un partit que per les nocions que teníem del partit d’anada sabíem que jugàvem contra un bon rival i que no seria fàcil. Les Balaguerines van sortir al camp amb aquesta idea, fent un bon joc i sobretot una bona defensa, quelcom va fer que a la mitja part estiguéssim 28-19, 7 punts per sobre, però amb un rival a davant d’un gran nivell. Al entrar al 5è període vam seguir amb la mateixa línia de treball però ens vam trobar amb un equip defensivament més tancat el qual ens dificultava anotar. Tot i així, entràvem al últim quart amb el marcador a favor 41-36, però els nervis no ens van permetre tancar el partit i endur-nos la victòria. Mostrant molt poc encert per part de les locals, només anotant 2 punts i per contra un molt bon encert de les de Calaf.

Tot i així, bona feina i molt bona actitud de les infantils del Balaguer que van estar guanyant tot el partit, menys en els últims 3 minuts.

Lliçó apresa… Fins que no sona el xiulet final, no es pot donar per acabat un partit.