La Dolceta CB Balaguer – CN Tàrrega

CB BALAGUER 71-31 CN TÀRREGA

Dissabte passat, el cadet blau del CBB rebia el CN Tàrrega en el primer partit de la segona volta de la segona fase de la lliga.

Inicialment, el partit es preveia complicat ja que a l’anada, les balaguerines varen disputar un partit molt igualat que finalment es va decantar per l’equip de Balaguer per una diferència de 2 pts en l’electrònic.

Les balaguerines, conscients de l’ irregularitat que les perseguia en els darrers partits van sortir molt concentrades des del primer instant. Una defensa molt més que correcte i molts encerts en atac culminaven una molt bona sortida de les balaguerines. El segon quart, va tenir la mateixa dinàmica i les cadets anaven recuperant sensacions de bon joc que no havien trobat en partits anteriors. Un joc molt vistós tant en atac com en defensa portava a l’equip de Balaguer amb un bon marcador a favor en el descans. D’aquesta manera, doncs, culminava una de les millors primeres meitats de la temporada.

Pel que fa la segona meitat, en el tercer quart es va veure un bon joc ofensiu però fallaven algunes errades de concentració que es veien reflectides defensivament.

Finalment, però, el matx es va decantar a favor de l’equip de Balaguer amb un marcador de 71-31.

La propera jornada, es desplacen a jugar al camps del CB Tremp, tercer classificat d’aquesta segona volta.