La Dolceta CB Balaguer – CEP Vallfogona Ferreteria Loype

CB Balaguer 65-14 CEP VALLFOGONA FERRETERIA LOYPE

Bon partit de les balaguerines a la tornada de vacances de Nadal.

L’equip cadet blau del CBB va sortir molt concentrat i amb una gran intensitat i pressió defensiva de seguida podia recuperar la pilota i anotar amb facilitat. Bons atacs que culminaven amb encert feia que les de Balaguer marxessin al primer quart amb una avantatge de 20 punts per sobre en el marcador. Certes errades en el rebot defensiu, permetia a l’equip de Vallfogona tenir segones opcions d’atac i anotar. Pel que fa l’atac en situacions de 5c5, a les balaguerines els costava atacar una zona 2-3 proposada per l’equip rival, problema que van resoldre al final del segon quart i fins a l’acabar el partit. Amb aquesta dinàmica, es va arriba mitjans del tercer quart tancant el marcador 64-14.

Pel que fa la segona meitat del partit, la dinàmica va ser la mateixa que durant la resta de partit. Un equip caracteritzat per l’ intensitat defensiva, aconseguia córrer i anotar amb certa facilitat.

Cal destacar també, com a punt positiu del partit, el debut amb l’equip cadet de dues joves jugadores de l’infantil.

La propera jornada, el cadet femení blau, juga a Lleida a les 20:15 davant del Luis Lax CB Lleida C.