J7: Clínica Dental Balaguer B – CB Alpicat

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299Ens enfrontàvem a un dels equips de dalt de la classificació molt conjuntat i amb un gran poder sota els taulers i amb gran encert tir exterior. Aquest any teníem equip suficient per plantar-los cara i poder aconseguir la victòria però no va poder ser. Vam iniciar el partit molt concentrats i després de 10 minuts del primer quart amb un continu intercanvi de cistelles vam acabar cinc a sota, l’inici del segon es va mantenir la tònica però un parcial de 0-18 entre els minut 5 d’aquest quart i el minut 2 del tercer quart va trencar del tot el partit. D’aqui fins al final del partit les distàncies entre els dos equips no es van moure i si el Balaguer s’atansava una mica l’Alpicat responia amb triples (fins a set en tot el partit van aconseguir). Sempre que tenim la parada del tancament d’impacsa l’equip es resenteix (no es buscar excuses a la derrota) ja que no podem entrenar en condicions i a sobre aquest any teníem restringits els horaris amb uns jugadors que venen de Barcelona de treballar o estudiar o acaben classe de Lleida a les 20:00 i tenim entrenament de 20:00 a 21:30. No vam estar encertats en atac amb nomes 49 punts quant estàvem en setanta de mitjana. Sabem que sempre al llarg de la temporada tenim un partit on no surten les coses i penso que va ser aquest, em responsabilitzo com a entrenador de la primera derrota i disculpo als jugadors de tota responsabilitat crec amb ells cegament i continuem estant en la linea que havíem marcat, nomes hem de mirar endavant i treure la classificació per la copa el més aviat possible.