(J3) Cal Xirricló CB Balaguer – CB Tremp Germans Alegret

Cal Xirriclo CB Balaguer 46

CB Tremp Germans Alegret 33

Crònica

Tercera jornada i primer partit a casa de les Balaguerines, on, a pesar de tenir una dinàmica de partit semblant al anterior, van aconseguir millorar en molts aspectes.

El primer quart va ser lent per ambdós equips, sense gaires punts ni velocitat de joc, on les noies dels dos equips van estar més pendents de veure com jugaven les seves contrincants que per treure el seu propi joc a relluir. A partir del segon quart, les locals es van sentir més còmodes i van aconseguir un 18-9, amb un joc fluid, però, amb una defensa que encara deixava molt que desitjar, la qual després del descans es va veure incrementada i les nostres van aconseguir crear un gran atac a partir d’aquesta bona defensa, el qual les va permetre fer un 14-2, deixant a les visitants amb una sola cistella en el 3r quart. Tal i com va passar al anterior partit, després d’haver assolit el nivell que buscàvem les locals es van tornar a confiar i és va retallar la distancia de 21 punts a 13.

Anem veient una millora en el joc, i sobretot en la defensa d’aquestes noies, tot i això, ens queda molt treballar!