I Torneig Mini Ciutat de Balaguer

I Torneig Mini Ciutat de Balaguer

C:\Users\Jordi\Downloads\WhatsApp Image 2018-01-09 at 00.17.44.jpeg C:\Users\Jordi\Downloads\WhatsApp Image 2018-01-09 at 00.17.14.jpeg

Cartell del Torneig

Informació del torneig en PDF

Podeu veure una explicació del torneig a Balaguer TV:

Benvolguts amics i amigues, aquest any per primer cop ens plau informar-los que emprenem una nova aventura, organitzant el “I TORNEIG MINI CIUTAT DE BALAGUER” que es disputarà el diumenge dia 25 de març a les magnífiques instal·lacions de la nostra ciutat.

Ens agradaria que la vostra entitat formés part d’aquest nou projecte, obert a 8 equips per la categoria masculina i 8 equips per la categoria femenina. La competició seguirà una fase inicial de grups que desencadenarà en una fase final, estaran garantits un mínim de tres partits per equip.

La durada del torneig serà d’un sol dia, començarà a les 9:30 del matí i acabarà a les 19:30 amb la cerimònia d’entrega de premis, després de les finals.

Els dies previs a la data de celebració es rebrà un dossier amb tota la informació del torneig.

Si voleu ampliar aquesta informació o sorgeix algun dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres pels mitjans habituals, així com a través de les xarxes socials.

 

LOCALITZACIÓ I INSTAL·LACIONS

El torneig es disputarà íntegrament a la zona esportiva de Balaguer, al Pavelló Poliesportiu i al Pavelló Polivalent Inpacsa. Unes magnífiques instal·lacions per la pràctica de l’esport de cistella.

Pavelló Polivalent Inpacsa (Trobada Final) Pavelló Poliesportiu
Resultado de imagen de pavelló poliesportiu balaguer

 

DINAR

El dinar se servirà a l’Escola Vedruna Balaguer.

Preguem que feu constar en el full d’inscripció qualsevol observació referent a règims alimentaris dels participants.

 

CONCURS FOTOGRÀFIC A LES XARXES SOCIALS

Durant el torneig es podrà participar en un concurs fotogràfic.

Només caldrà publicar fotografies a Instagram i Twitter amb el hastag #TMCB18.

C:\Users\Jordi\Downloads\WhatsApp Image 2018-01-09 at 13.04.30.jpeg

  

 

 

 

 

 

FORMAT DE COMPETICIÓ

 

C:\Users\Jordi\Downloads\WhatsApp Image 2018-01-09 at 13.10.35.jpeg Durant el matí, i en funció dels equips inscrits, també a primera hora de la tarda, es disputarà la fase prèvia per grups, i en funció de la classificació d’aquests es disputarà la fase final. Cada equip té garantits un mínim de tres partits.

Els grups es realitzaran tenint el compte el nivell dels equips participants, que es deduirà tenint en compte els resultats a la competició de la Federació Catalana de Basquetbol.

 

 

 

CLÍNIC DE FORMACIÓ D’ENTRENADORS

Durant el transcurs del torneig es podrà gaudir d’una jornada de formació oberta a tothom. Tant el ponent com el contingut d’aquest encara s’ha de confirmar.

 

CONCURS DE TRIPLES I D’HABILITATS

Al més pur estil NBA, es celebrarà un concurs de triples i d’habilitats on mirarem de trobar els jugadors més hàbils i més shootters del torneig.

Resultado de imagen de 3 point contest

REGLAMENT

 1. Cada equip participant estarà compost per un mínim de 8 jugadors i un màxim de 14.
 2. Els partits duraran 6 parts de 6. Entre períodes es deixarà un minut de descans, a la mitja part, seran 3. S’aturarà el temps segons la normativa de Minibàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol.
 3. Els partits es començaran de manera puntual. Si un equip arriba tard, es reduirà el temps de joc, en cap cas s’allargarà el temps de joc.
 4. Es podrà demanar un temps mort per part.
 5. Només es poden fer canvis en l’últim període i tots els jugadors/es han de jugar un mínim de 2 períodes i màxim de 4.
 6. En cas d’empat es jugaria una prórroga de 3 minuts. Si persistís l’empat, es desfaria tirant 3 tirs lliures per equip. Si persistís l’empat, es seguiria tirant fins a desfer-se.
 7. La resta de normativa s’aplicarà de manera reglamentaria (FCBQ).
 8. L’organització es reserva el dret a modificar el temps de joc per ajustar l’horari del torneig. Qualsevol incidència serà resolta per la comissió organitzadora i la decisió serà irrevocable.

 

INSCRIPCIONS, PREUS I PAGAMENT

El preu d’inscripció per als equips participants, tant en categoria masculina com femenina, és de 10 euros per jugador. Aquest preu inclou un mínim de 3 partits disputats i el dinar.

Per realitzar el pagament s’haurà de fer un ingrés al número de compte:

Banc Sabadell 
ES96 0081 0106 64 0001226726

Indicant en el concepte “NOM CLUB – TMCB”.

ORGANITZA:

COL·LABOREN:

Resultado de imagen de AJUNTAMENT DE BALAGUER Resultado de imagen de DIPUTACIO DE LLEIDAResultado de imagen de federacio catalana basquet lleida

  Resultado de imagen de CAPRABO

 

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

One Response

 1. Jordi López ha dit:

  Benvolguts,
  Estem interessats en inscriure’ns al torneig mini.
  Som el Club bàsquet Vilassar de mar.
  Esperem indicacions de com fer la reseva.

  Salutacions,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *