CENG Bunkers – La Dolceta CB Balaguer

CENG BUNKERS 23 – 73 C.B.BALAGUER

Segon partit del camp de setmana en la darrere jornada de Lliga. Les balaguerines, que havien jugat contra el segon classificat el dia anterior, els tocava aquest diumenge passat anar al camp del tercer classificat per jugar el partit aplaçat de la jornada 9.

Amb un inici de partit possiblement dels millors que ha fet l’equip en aquesta temporada, les balaguerines varen agafar distància que els va permetre anar per davant tota la resta de partit. Un parcial de 21-5 a favor de les visitants tancava el primer quart amb una molt bona defensa i un molt bon atac.

El segon i tercer quart, va estar marcat pel desencert de les visitants de cara a cistella i pel joc poc fluït que presentava l’equip en situacions de 5c5. La gran intensitat i bon treball defensiu, però, mantenia al Balaguer a una distància molt còmode en el marcador.

En l’últim quart de partit, es va tornar a trobar l’encert i això va permetre que a l’últim minut de partit les balguerines tanquessin en marcador del partit.