CB Calaf – Cal Xirricló CB Balaguer

CB Calaf 47

CB Balaguer Grana Cal Xirriclo 54

Crònica

Últim partit de la primera volta, en el qual no és decidia cap canvi en les posicions, tot i així, era un partit entre dos equips que es tornaran a veure les cares a la segona volta, per tant, important a l’hora d’encarar anímicament la segona part de la temporada.

El nivell del partit va quedar clar des de el minut 1, en dos quarts molt renyits, durant els quals tots dos equips anaven tenint els seus minuts de gloria i les seves baixades d’intensitat. Ambdós equips van plantejar un partit molt intens, on cada pilota valia una caiguda a terra o una pressió defensiva al llarg de tot el camp, deixant de banda el cansament. Arribant així amb un marcador de 23-24 a la mitja part.

En retornar al terreny de joc, les balaguerines van aprofitar una baixada de ritme del equip rival per, inclús, augmentar el seu, oferint un atac molt fluid i efectiu, junt amb una pressió que va sortir l’efecte desitjat, desembocant així, en un parcial de 0-15, avantatja que ens va ser molt útil al últim tram de partit.

Tot i la diferencia en el marcador, les noies del Calaf van seguir lluitant i van aconseguir ficar-se a 2 punts de diferencia als minuts finals del partit, però, les nostres noies, sense ficar-se nervioses, van seguir amb el seu partit, i amb un triple i una cistella de 2, van clausurar el partit amb un resultat de 47-54.

Molt content pel partit de les noies, veníem de perdre amb una diferencia de 37 punts contra aquestes mateixes noies en la seva visita a casa, per tant, o considerem una gran victòria i una important evolució, que em sabut mostrar dins la pista de joc. Aquest resultat ens fa encarar la segona volta amb molta il·lusió, i amb ganes de seguir millorant!