CB Balaguer B – CENG Segrevest

CB Balaguer B 67-55 CENG Segrevest

Bona i necessària victòria del filial en el seu segon derbi comarcal. Després de la desfeta a Vallfogona i la posterior jornada de descans era necessari un canvi de dinàmica, i així va ser. Els balaguerins van sortir concentrats i amb bons atacs, compartint la pilota, jugant com un equip i amb un bon encert de cara cistella van prendre ben aviat la iniciativa al marcador. Un parcial de 19-0 durant el primer període va deixar el partit molt ben encarrilat, i els locals, lluny de relaxar-se van seguir treballant fins eixamplar les diferències fins al 42-15 del descans.

A la represa l’Artesa va presentar alternatives defensives que van provocar problemes a l’equip local, això sumat a una relaxació per la diferència en el marcador va permetre a l’Artesa anar retallant la diferència. En l’últim període els grana van deixar de treballar, i un combatiu CENG va maquillar el resultat.

El pròxim partit ens visitarà el CB Gerb, que per primer cop enfrontarà aquests dos clubs en un partit oficial.