Cal Xirricló CB Balaguer – CB Mollerussa

Cal Xirriclo CB Balaguer 60

CB Mollerussa 41

Crònica

Jornada 12 i segon partit de la segona volta, que afrontàvem desprès d’una dura derrota contra el Calaf el dijous passat, en un partit ajornat.

El partit va adoptar des de el primer moment un ritme igualitari, en el que els dos equips anaven fent punts i bones defenses, però sense acabar de ressaltar, un joc massa lent en el 5c5 tant de pilota com sense pilota, i unes mínimes intencions de sortir al contraatac quan disposàvem de l’oportunitat van ralentí molt el joc de les locals, que aguantaven el partit a partir d’una bona defensa.

Va ser al passada la mitja part, que les balaguerines van lluir la seva millor versió, desprès d’una xerrada reflexiva sobre el que havia significat el partit del dijous i el que necessitàvem fer per arreglar-ho, les noies van sortir fent un parcial de 14-0, i no van baixar el nivell fins al final del partit, fent un tercer quart de 17-03 i un quart quart de 17-08, recuperant així les bones sensacions amb les que havíem marxat abans de les vacances.

Un partit amb un principi fluix, que és va veure eclipsat per la bona feina als últims dos quarts. Em aconseguit pujar un esgraó més en l’escala, però, encara ens queda molt per escalar.