Cal Xirricló CB Balaguer – CB Cervera Mobel Linia

Cal Xirriclo CB Balaguer 54

CB Cervera Mobel Linea 52

Crònica

Començava, amb aquest partit, la segona volta de la segona fase. A pesar de la mala primera volta que havíem fet, veníem d’un torneig durant la Setmana Santa on havíem aconseguit tornar a mostrar la nostra millor cara, i això ens feia creure, encara més, en les nostres possibilitats davant l’únic equip de la lliga al que encara no havíem sigut capaces de guanyar.

Les nostres noies van sortir a pista amb una de les seves millors versions, molt sòlides defensivament, qualitat que ja es començava a entreveure en els anteriors partits, però sobretot, molt eficients en atac. Vam moure la pilota com no havíem fet en anteriors partit, ràpidament, però no en excés, i vam trobar els moment idonis per jugar els 1x1s o tirar tirs de 3. També vam córrer molt correctament els canvis de pista, tant a l’hora dels contraatacs, com a l’hora del balanç defensiu. Tot i això, no tot van ser flors i violes, ens va costar lliurar-nos de la seva pressió defensiva, vam donar passades incorrectes i no vam aconseguir assolir moviments que portem treballant al llarg de tota la temporada.

Per últim, però no per això menys important, la clau de la victòria local va residir en la lluita i l’aplicació de totes les coses esmentades al anterior paràgraf durant els 40 minuts de partit, sense descans, i no deixant que el Cervera agafes confiança suficient en cap moment del partit, fet que ens va permetre anar per davant durant els 40 minuts.

Contentíssim del retorn a pistes mostrat en l'”openning” d’aquesta segona volta, em de seguir treballant per millorar el nostre joc, que esta molt lluny de les nostres possibilitats reals, però, aquest es el camí a seguir per aconseguir-ho! Seguim somiant en aquesta gran temporada!