Cal Xirricló CB Balaguer – CB Calaf

Cal Xirriclo CB Balaguer 43

CB Calaf 80

Crònica

Partit aplaçat, que estrenava el retorn a la normalitat un cop passades les vacances de Nadal.

El partit començava apuntant maneres, amb uns 5 minuts força tranquils per part de tots dos equips. Però, en aquell moment, la balança és va decantar cap a l’equip visitant, el qual va aprofitar el seu bon moment dins el partit per fer un parcial de 2-26, davant el qual ni les jugadores ni l’entrenador local van saber reaccionar adequadament, un seguit d’errors d’atenció i manca d’intensitat van propiciar aquest fort cop a la taula, que va marcar la totalitat del partit des de un bon inici.

A partir d’aquell moment el partit es va igualar, cap dels dos equips aconseguia trobar un bon moment per intentar remuntar, o acabar de sentenciar el partit, probablement degut a la falta d’encert exterior d’ambdós equips, que recent tornats de les vacances no havien recuperat les sensacions al 100%. Tot va seguir igual fins a mitjans dels 4rt quart, on el Calaf va tornar a sobresortir amb un parcial de 2-14 per acabar de rematar el partit.

Un partit en el que, òbviament, no vam estar a l’altura del que se’ns demanava, però que, a la vegada, ens motiva a seguir treballant i ens ensenya que sense esforç ni perseverança no hi ha resultats.