Cal Xirricló CB Balaguer – CB Calaf

Cal Xirriclo CB Balaguer 42

CB Calaf 65

Crònica

Tercera jornada d’una segona fase que no ha començat bé per a les balaguerines. Tot i les expectatives formades al final de la primera fase pels bons resultats aconseguits, no hem aconseguit mantenir-los, però seguirem treballant per recuperar-los.

Possiblement un dels partits més difícils de la fase, contra un Calaf en un gran estat de forma, que ja venia de guanyar als altres components del grup en les jornades anteriors.

El partit començava suau, amb un estira i arronsa per part dels dos equips, tot i que amb un joc molt diferent. Però, el Calaf, va aprofitar uns minuts de “despiste” de les locals, entre altres coses per les incontables pilotes perdudes a l’hora de passar-la entre el final del primer quart i principis del segon per encaixar un parcial de 2-23 que va decantar el partit en la seva totalitat. A partir d’aquell moment, el Balaguer va començar a jugar, mostrant alguns bons moviments en atac i una força bona defensa, sobretot en les ajudes, i així es veu reflectit en el marcador, perdent al final per 23 punts, 21 dels quals aconseguits en el parcial esmentat.

Això ens demostra que podem jugar al nivell dels equips grans, però necessitem 40 minuts de concentració e intensitat, ja no per guanyar els partits, sinó per arribar al final amb possibilitats. Com he dit al principi, seguirem entrenant amb il·lusió per recuperar aquesta intensitat.